Scubat

6 Tuotetta

Scuba-kankaita tilaava ompeluharrastaja, luethan alle kootun infon materiaalista ja sen käyttämisestä.


Huomioithan tilatessasi, että polesterpohjaiset scubat saattavat nyppyyntyä varsinkin leikki-ikäisten ja leikkivien lasten housujen takamuksissa ja polvissa, jos kankaaseen kohdistuu hankaavaa kulutusta (hiekkalaatikolla leikkiminen, trampoliinin pinnan tuottama kitka pomppiessa ja trampalla peuhatessa, keinuminen.. jne.)

Scubasta on suositeltavaa ommella ensisijaisesti verkkatakkeja tai muita yläosia leikkiville lapsille, mikäli haluat pitää kankaan pinnan mahdollisimman nypyttömänä. 


Jos kuitenkin päätät ommella lapsen käyttöön verkkahousut tai leggareiden tapaiset napakammat housut, huolehdi että lapsella on ulkohousut jalassa ulkoleikkeihin mennessä.


Aikuisille ja (isommille) lapsille scubasta ommellut alaosatkin pysyvät pinnasta pidempään parempina, ellei esim. verkkahousut altistu edellä mainittujen esimerkkien kaltaiselle mekaaniselle kulutukselle.


Otathan huomioon, että nyppääntyminen on scuban ominaisuus, josta reklamoiminen ei oikeuta hyvitykseen tai tuotteen palautukseen. Pystyt kuitenkin näillä keinoilla itse vaikuttamaan kankaan pinnan hyvänä pysymiseen.  • Näkymä
-20%
Royal flowers, scuba
1,91 € 2,39 €
-20%
Watercolor peonies, muste, scuba
1,91 € 2,39 €
2,39 €
-30%
Bettina, scuba
Bettina, scuba
1,67 € 2,39 €
-25%
Magnoliat, black, scuba
1,79 € 2,39 €
2,39 €