TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupasta tuotteita tilaavan henkilön on oltava täysi-ikäinen. Jos haluat, voit rekisteröityä kauppaan asiakkaaksi. Rekisteröityminen on vapaaehtoista, eikä sido asiakasta mihinkään. Myynnissä olevat tuotteet sisältävät ALV:n (24 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa sivuillamme mahdollisesti ilmenevistä materiaali-, tuote- tai hintavirheistä.


MAKSAMINEN

Voit maksaa tilauksesi Checkoutin maksupainikkeilla.


TOIMITUSKULUT

Toimituskulut Suomeen ovat Postin kautta kulkeville paketeille 7,90 €, pikkupaketille 6 € ja DB Schenkerin paketeille 4,90 €. Tilauksen voi myös noutaa valitsemalla toimitustavaksi "Nouto Lalian toimipisteestä". Otathan tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan hakuaikataulusta.

Yli 100 €:n tilaukset lähetetään DB Schenkerin välityksellä ilman toimituskuluja. Jos haluat tilata ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostitse: lalianverkkokauppa@gmail.com


PALAUTUKSET

Asiakkaalla on 14 päivän peruutus-, vaihto- ja palautusoikeus tuotteille, lukuun ottamatta määrämittaan leikattuja kankaita. Huomioithan, että tilauksen palautus- tai peruutusoikeus ei koske asiakkaan tilauksen mukaisesti määrämittaan leikattavia kankaita.

Huomoithan myös, että mikäli tilaamasi kangas on jo pesty, on mahdotonta todeta, koska mahdollinen virhe on tuotteeseen syntynyt ja vastuu kankaasta tai siitä valmistetusta tuotteesta siirtyy kuluttajalle.

Huomioithan lisäksi, että noutamaton lähetys ei ole palautus. Takaisin tulleesta paketista (10 €) ja mahdollisesta noutamattoman tilauksen uudelleenlähettämisestä (4,90/5 €/6,90 €/7,90€) aiheutuvat kulut maksaa asiakas. Ota palautustilanteissa yhteyttä: lalianverkkokauppa@gmail.com. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. 

Tarkista ja mittaa tilaamasi kangas ennen sen pesemistä. Otathan huomioon, että kangas/valmis tuote saattaa kutistua pesussa 3-10 % alkuperäisestä koosta. Kankaiden värit saattavat haalistua pesussa 1-3 astetta. Kuivausrummun käyttö saattaa haalistaa värejä ja kutistaa kangasta. Lalia ei vastaa näistä muutoksista kankaissa. Kankaiden värit saattavat toistua eri tavalla tietokoneen näytöllä. 

Jos tuotteessa ilmenee valmistusvirhe, voidaan se joko korjata tai vaihtaa uuteen vastaavaan. Asiakaspalautuksen ja vaihdettavien tuotteiden postikulut lukuun ottamatta virheellisiä tuotteita maksaa asiakas. Alennuksella myytävissä kankaissa saattaa olla jossain kohdassa lievä värivirhe. Emme siis poista niukasti virheellisiä, helposti kierrettäviä kohtia, alennetulla hinnalla myytävistä kankaista.

Reklamaatioasioissa ota yhteyttä ensin sähköpostilla.

Lalia

Kunniavuorentie 9

43100 Saarijärvi

lalianverkkokauppa@gmail.com

Y-tunnus: 2824370-9