NORA BISI

Olen pienestä pitäen ollut taiteellinen ja jo alle 2 -vuotaana piirtelin pääjalkaisia kaikkine raajoineen ja kasvoineen. Piirtäminen ja kuvittaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja kuvitusten ideointi ja tuottaminen on syntynyt minulta hyvin orgaanisesti. Ideat kuvituksiini saankin yleensä meiltä kotoa tai luonnosta.

Kesällä 2017 kuin salama kirkkaalta taivaalta sain päähäni kokeilla muokata piirustuksistani kangaskuoseja ja huomasin, että olen saanut aikaiseksi jotain erityisen hienoa, kohtaloni oli siis päätetty. Tästä sain suuren kimmokkeen ja palavan halun työllistyä pinta- ja kuosisuunnittelun parissa.

Työskentelen tällä hetkellä freelancerina kuvitus -ja kuosisuunnittelijana ja vakituisessa päivätyössä olen Heinolan kaupungin nuorten työpajoilla Työ -ja yksilövalmentajana. Tämän lisäksi minua työllistää kotona pieni poikamme Sampo sekä meidän toinen rasavillimme jackrusselinterrieri nimeltään IIvo Löppönen.

SATU TANI

Moi! 

Olen Satu Tani ja suunnitellut Lalialle Hännät -kuosin. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja kuosisuunnittelu on minulle uusi, kiehtova juttu!

Inspiroidun suunnittelussa erilaisista piirrosjäljistä ja pinnanjaon mahdollisuuksista. On mielenkiintoista yhdistää kuvataide vaatteisiin!