TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupasta tuotteita tilaavan henkilön on oltava täysi-ikäinen. Jos haluat, voit rekisteröityä kauppaan asiakkaaksi. Rekisteröityminen on vapaaehtoista, eikä sido asiakasta mihinkään. Myynnissä olevat tuotteet sisältävät ALV:n (24 %). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa sivuillamme mahdollisesti ilmenevistä materiaali-, tuote- tai hintavirheistä.


MAKSAMINEN

Voit maksaa tilauksesi FinQ:n pankkipainikkeilla tai Collectorin laskulla.


TOIMITUSKULUT

Toimituskulut Suomeen ovat kirjeenä lähtevälle lähetykselle 3,90 € ja muille lähetyksille (Postipaketti, Pakettiautomaatti, Pakettikauppa.fi) 6 €. Tilauksen voi myös noutaa valitsemalla toimitustavaksi "Nouto Lalian toimipisteestä". Otathan tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan hakuaikataulusta.

Yli 80 €:n tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja. Jos haluat tilata ulkomaille, otathan yhteyttä sähköpostitse: lalianverkkokauppa@gmail.com

We ship worldwide

For orders delivered to Åland or outside Finland, please contact here: lalianverkkokauppa@gmail.com


PALAUTUKSET

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- japalautusoikeus tuotteille, lukuun ottamatta määrämittaan leikattuja kankaita. Palautuksesta veloitettavat kulut maksaa asiakas. Ota palautustilanteissa yhteyttä: lalianverkkokauppa@gmail.com. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. 

Tarkista ja mittaa tilaamasi kangas ennen sen pesemistä. Otathan huomioon, että kangas/valmis tuote saattaa kutistua pesussa 3-10 % alkuperäisestä koosta. Kankaiden värit saattavat haalistua pesussa 1-3 astetta. Kuivausrummun käyttö saattaa haalistaa värejä ja kutistaa kangasta. Lalia ei vastaa näistä muutoksista kankaissa. Kankaiden värit saattavat toistua eri tavalla tietokoneen näytöllä. 

Jos tuotteessa ilmenee valmistusvirhe, voidaan se joko korjata tai vaihtaa uuteen vastaavaan. 

Reklamaatioasioissa ota yhteyttä ensin sähköpostilla tai puhelimitse.

Jos olet kiinnostunut ostamaan kankaita yrityshinnoin, otathan yhteyttä sähköpostitse: lalianverkkokauppa@gmail.com


Lalia

Hilla Istola

Portinmännikkö 2

43130 Tarvaala

Puh. 040-5100315

lalianverkkokauppa@gmail.com

Y-tunnus: 2824370-9